حسین وثوقی کیا در گفت و گو با آرانیوز اظهار کرد: در این طرح اداره دامپزشکی اسدآباد با تشکیل سه اکیپ ثابت و سیار بازرسی و نظارت،با حضور و انجام بازدیدهای روزانه و مشترک با سایر ادارات نظارتی بصورت سرزده در دو شیفت صبح و بعدازظهر از مراکز تحت نظارت از جمله واحدهای بسته بندی و قطعه بندی گوشت ،مراکز عرضه ی مواد خام دامی،رستوران ها و مراکز طبخ غذا،واحدهای لبنیاتی نظارت و بازدید داشته و موارد تخلف را پیگیری می کنند تا از این طریق ضریب اطیمنان سلامت فرآورده های خام دامی عرضه شده برای مصرف شهروندان و مسافرین نوروزی به حداکثر برسد.
وی افزود:ازشهروندان درخواست داریم تا در هنگام خرید فرآوردههای خام دامی به لیبل درج شده بر روی محصول که حاوی اطلاعاتی نظیر تاریخ تولید، انقضاء، نوع محصول، کد بهداشتی بهره برداری دامپزشکی و ... است توجه کرده و در صورت مشاهدهی هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز شهرستان با شماره ۱۵۱۲ و یا با شماره تلفن ۳۳۱۴۸۰۳۶-۰۸۱ و۳۳۱۴۸۰۱۹ تماس بگیرند تا پیگیری لازم از سوی کارشناسان دامپزشکی بعمل آید.
وثوقی کیا هدف از تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در این ایام توسط کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی را اجرای ضوابط و دستورالعملهای بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور با هدف اطمینان از سلامت فرآوردههای خام دامی عرضه شده به شهروندان دانست و یادآور شد: نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر امر تولید،نگهداری، توزیع ،حمل و نقل وعرضه ی فرآورده های خام دامی از جملهی مهمترین وظایف دامپزشکی در حوزه سلامت به شمار می رود و دامپزشکی در طول تمامی ایام سال با اعمال این نظارت ها در سطح واحدهای تحت نظارت خود سلامت عمومی جامعه و سلامت مصرف کنندگان را تامین و تضمین می کند.
انتهای پیام